Få hjælp til regnskab i Greve & omegn

Lad en professionel klare dit regnskab, års- og moms-regnskab

Kan du ikke finde tid til at føre regnskab i din virksomhed, eller vil du bare hellere bruge din tid på din virksomhed og lade en ekspert stå for regnskabsarbejdet?

Så er jeg klar til at hjælpe dig.

Jeg hjælper nystartede virksomheder, selvstændige erhvervsdrivende samt små såvel som mellemstore virksomheder med deres regnskab – jeg har blandt andet hjulpet mange virksomheder med base i Greve, Roskilde, Køge og andre omkringliggende byer på Sjælland. Jeg tilbyder for eksempel min hjælp til regnskab, årsregnskab og moms-regnskab.

Herunder kan jeg selvfølgelig også stå for alt i forbindelse med bogføring, løn og indberetning til SKAT, hvis du ønsker det.

Hvad er et årsregnskab?

Et årsregnskab udarbejdes én gang om året og giver dig et overblik over din virksomheds økonomi fra det forgangne år. For at tallene i årsregnskabet stemmer overens, er det vigtigt, at du i løbet af året laver en korrekt bogføring med din virksomheds udgifter og indtægter.

Jeg kan ikke bare stå for din virksomheds bogføring i løbet af året – jeg tilbyder også min hjælp til årsregnskab, når året går på hæld.

Få tilbud på regnskab

Hvem har pligt til at føre et regnskab?

Alle, der har en registreret virksomhed, har pligt til at føre et regnskab.

Det gælder uanset virksomhedsform og både store og små virksomheder, og det er uafhængigt af, om du er momsregistreret eller ej.

Du har pligt til at føre regnskab som virksomhedsdrivende, fordi du og myndighederne skal kunne vide, hvordan din virksomheds økonomi forholder sig, så du bl.a. betaler den rette skat m.m.

Driver du en personligt ejet virksomhed, så kan dit regnskab desuden være en stor hjælp for dig, da det giver en indikation af, hvad du skal skrive på din forskudsopgørelse.

Hjælp til regnskab – hvordan?

Jeg kan udføre alle former for regnskab, og når jeg har udført opgaven, så er dit regnskab klar til indberetning på den udvidede oplysningsseddel hos SKAT eller til overlevering til din revisor.

Jeg tilbyder bl.a.:

  • Bogføring

  • Bankafstemning

  • Generel afstemning af alle konti

  • Fakturering

  • Bogføring af udgifter, leverandører m.m.

  • Moms-regnskab

Skal du bruge et bestemt regnskabsprogram?

Nej, det behøver du ikke. Jeg kan enten overtage dit nuværende program eller oprette din virksomhed i et andet regnskabsprogram.

Kontakt mig og få hjælp til årsregnskab, moms-regnskab og meget mere

Har du brug for hjælp til regnskab? Ring til mig på telefon 29 62 26 30 eller skriv til min e-mail pk@planadm.dk og hør mere om mine ydelser.

Jeg sidder også klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed.

Ring til mig
Skriv til mig

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på at klare din administration og regnskab.

Du er også velkommen til, at kontakte mig på:
+45 29 62 26 30

Hvad er et regnskab?

Et regnskab er kort fortalt en opgørelse over dine udgifter og dine indtægter i din virksomhed.

Hvad indeholder et regnskab?

Et regnskab indeholder som regel en resultatopgørelse og en balance.

Resultatopgørelsen viser, om din virksomhed har haft overskud eller underskud. Mens en regnskab-balance er et udtryk for værdierne af det, din virksomhed skylder eller ejer, når regnskabet bliver udarbejdet.

“Pernille er super god til sit job, og vender hurtigt tilbage på spørgsmål og mails.
Hun får tingene gjort i god tid, og alt er i den skønneste orden, og så er hun samtidig meget rar at samarbejde med.”

Live Your Life

“Jeg har været utrolig glad for Pernille som nyopstartet selvstændig.
Hun er god til at forklare det man ikke lige selv har styr på med tal.
Hun er meget kompetent og altid smilende og hjælpsom samt altid til at komme i kontakt med.
Herfra skal lyde mine varmeste anbefalinger.”

Maler H. Thennum.

“Pernille har i perioden fra 2009 til 2016 været regnskabsansvarlig i Shoecare ApS. I hele perioden har Pernille udvist høj kompetence, professionalisme, ansvarlighed, stabilitet og loyalitet.
Pernille besidder en god evne til at sætte sig ind i alle nye tiltag fra skat og det offentlige, hvilket jeg sætter stor pris på.
Efter at Shoecare blev solgt til Goodstep AB Sverige, har Pernille startet egen virksomhed under Plan A, hvor jeg som direktør og Pernille, fortsat har et fremragende samarbejde, hvilket er til stor glæde for Goodstep AB.
Hermed min anbefaling.
Ønskes reference står jeg altid til rådighed.”

Peter Charles Madsen, Managing Director NO-DK

”Det er en fornøjelse at samarbejde med Plan A. Jeg overlader trygt alt bogføring til Pernille, da jeg ved at hun har styr på det.
Selvom Apopro vækster hurtigere, end jeg selv nogle gange kan følge med til, så får Pernille altid tingene gjort til tiden.”

ApoPro